0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Cumhurbaşkanı'na yasak, teröriste serbest! 

Köln'de 31 Temmuz'daki Demokrasi Mitingi'ne Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla bağlanmasını mahkeme kararıyla yasaklayan Almanya, terör örgütü PKK'nın aynı kentteki mitinginde, örgütün başı Cemil Bayık'ın görüntülü mesajının yayınlamasına izin verdi. Mitingde ayrıca PKK'nın Suriye uzantısı terör örgütü PYD'nin başı Salim Müslüm ve yine PKK'nın siyasi kanadı olan HDP'nin de Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ta birer konuşma yaptılar. Almanya 31 Temmuz'da Demokrasi Mitingi' nde Cumhurbaşkanımızın mesajına izin vermedi ama terör örgütünün mitinginde terör örgütü elebaşı vatan haini Apo'nun posterine ve Cemil Bayık'ın videolu konferansına izin verdi. Yani Cumhurbaşkanı'mızın videolu konferansına yasak koyan Almanya, teröristlere gelince her şeyi serbest bırakıyor. Bu iki yüzlülüğe tek kelimeyle yazıklar olsun. 
 

Amerika'ya, Avrupa'ya İsrail'e güvenme 
Selahattin Demirtaş mitingde boyundan büyük laflar ederek, PKK'nın terör örgütü olmadığını ve Türkiye'de halk ayaklanmasını başlatacaklarını söyledi. Sanırım Fetullah Gülen'in darbe girişimi başarısız olunca, Türkiye düşmanları bu sefer yine PKK ve PKK'nın siyasi kanadı HDP'yi kullanmaya karar vermişler. Selahattin Demirtaş'a derim ki sakın arkanızda olduğunu söyleyen Amerika'ya İsrail'e ve Avrupa'lılara güvenme. Onların fitnesine ve gazına gelerek boyundan büyük işlere kalkışırsan, o Güneydoğu halkı seni darağacına götürür benden söylemesi. Sonra arkana dönüp baktığında seni gaza getirenleri, 'hadi aslanım, yiğidim' diyenleri arkanda bulamazsın. Sanmayın ki bundan sonra Güneydoğu halkını silahla tehtitle korkuyla kendinize sermaye edeceksiniz. Güneydoğu halkının gözü açıldı ve sizlerin nasıl vatan millet düşmanı olduğunuzu gördüler. 
 

Demokrasinin yanında olmadılar 
Sevgili okuyucularım, yıllardır hep söylerim bu Avrupa'lılar iki yüzlü ve Türkiye düşmanıdır diye. İşte iki yüzlü olduklarını her fırsatta ortaya koyuyorlar ancak bunlarda utanma diye bir şey yok. Bakın demokrasi ve özgürlükten bahseden Amerika ve Avrupa ülkeleri, 15 Temmuz darbe girişiminde demokrasinin ve özgürlüğün yanında olmadılar. Cumhurbaşkanımıza ve Başbakan'a geçmiş olsun bile demediler. Tam tersi demokrasiyi, özgürlüğü ve halk tarafından seçilmiş hükümeti yok etmek için darbe girişiminde bulunan FETÖ'cü teröristlerin haklarını savunmaya çalışıyorlar. Bu hainlikleri görerek bizler millet olarak 15 Temmuz gecesi bu şer güçlere karşı Nasıl bir olduysak, yine bu şer güçlere karşı birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Çünkü FETÖ, yani İsrail Amerika ve Avrupa tarafından yetiştirilip kullanılan Fetullah Gülen denen hainin başını çektiği terör örgütünün tehlikesi henüz bitmiş değil. Tekrar söylüyorum FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi terör örgütlerine ve bunların arkasındaki şer güçlere karşı tahriklere, fitneliğe, fesatlığa kapılmadan birlik ve beraberliğimizi, toprak bütünlüğümüzü, demokrasi ve özgürlüğümüzü korumak için bir arada olalım. Devletin ve milletin bekası için birlikteliğimize önem verelim. İşte o zaman, birliğimizi koruduğumuz müddetçe Allah'ın izni ile bizi kimse bölüp parçalayamaz. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH KİM ÜLKEMİZDE HAİNLİK YAPIYOR İSE ONLARI HELAK ETSİN. ALLAH O HAİNLERİN PİLANLARINI BAŞLARINA ÇEVİRSİN, AMİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX